ΕΙΣΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ – ΒΟΤΑΝΩΝ   

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

      Η χονδρική πώληση των προϊόντων μας σε καταστήματα εστίασης αλλά και σε καταστήματα εμπορίας τροφίμων στηρίζεται πάνω στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, σε δικές μας εισαγωγές πάρα πολλών εκ των προϊόντων, στις συνεργασίες μας με πολλούς Έλληνες παραγωγούς, στις συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και ξένες βιομηχανίες στο χώρο τροφίμων και τέλος στο ευέλικτο δίκτυο διανομής μας.

      Η εισαγωγή των μπαχαρικών, των βοτάνων και αρωματικών φυτών γίνεται από τις χώρες παραγωγής τους (Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική) των καλύτερων ποκιλιών 2 με 3 φορές το χρόνο επιτυγχάνοντας έτσι την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

      Η συνεργασία μας με Έλληνες παραγωγούς μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε αρίστης ποιότητας Ελληνικά αρωματικά φυτά και βότανα.

      Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και ξένες βιομηχανίες στο χώρο των τροφίμων και της εστίασης μας δίνει το πλεονέκτημα εκτός στο ότι μπορούμε να έχουμε μια πάρα πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και στο να ενημερωνώμαστε άμεσα για ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά.

      Η διανομή εντός του λεκανοπεδίου γίνεται καθημερινα από τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της εταιρίας ενώ εκτός λεκανοπεδίου οι παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη.